לעתים עמותות וארגונים מספקים שירותים יחודיים לאוכלוסיות הזקוקות להן, מעבר לזכויות המגיעות על פי החוק.

דף שירות מיועד לשירותים אלו, במקרה שהם ניתנים שלא למטרות רווח.

שם השירות:

אנא הקפידו לבחור שם שיסכם את עיקרי השירות. בנוסף יש לשים לב לתת שם שיצביע על האוכלוסיה או ההקשר הספציפי של השירות, כדי לא להתנגש עם שמות ערכים אחרים.

יצירת דף שירות

לאחר שבחרנו את שם הערך, ניצור דף חדש:

  • במנוע החיפוש נחפש את שם הערך
  • בתוצאות החיפוש תופיע האפשרות "יצירת הדף...באתר זה", כאשר נקליק עליה, יפתח מסך העריכה
  • בשורה העליונה של פקודות מסך העריכה, נבחר לטעון את תבנית השירות. תבנית ההדבקה תיצור באופן אוטומטי את עמוד השירות. נקליק על עריכה, ונערוך את העמוד, בהתאם לפרמטרים הקבועים של עמודי השירותים:
  • (אפשרות נוספת היא להקליד את פקודת תבנית השירות: {{ס:שירות}} ולשמור את הדף, ולאחר שהתבנית תיטען להכנס שוב לעריכה)

עמוד השירות:

טור המידע הימני:

כותרת הסבר והנחיות כלליות
תיבת הדגשים כאן מוכנס המידע החשוב ביותר לציבור מקבלי השירות בנקודות קצרות. לפני כל שורת מידע יופיע סמל עם סוג המידע הרלוונטי:
  • מידע- מידע כללי (או:תמצות השירות למשפט אחד)
  • חשוב- מידע שחשוב לשים לב אליו בקשר לשירות או להליך מימושו
  • פיצוי- מידע על השירות שקשור בכסף או בתשלומים

שימו לב:יש להשתמש רק בפקודות לסמלים הרלוונטים. במקרה שיש צורך ביותר מסמל אחד מאותו סוג, יש להוסיף להדגש השני את הספרה 2 לדוגמא: חשוב=, חשוב2=, את פקודות הסמלים שלא בשימוש אפשר פשוט למחוק.

הסבר קצר על השירות כאן יש להכניס מידע כללי על השירות. אנא הקפידו להשתמש בשפה פשוטה ובהירה ככל האפשר, ולתמצת עד כמה שניתן.
נותני השירות שמותיהם של הארגונים הנותנים את השירות, כל ארגון בסעיף נפרד. יש להכניס את שמות הארגונים בתוך הסוגריים המרובעים המקשרים לעמוד פנימי בכל זכות.
אוכלוסיית יעד ותנאי זכאות האוכלוסיות להן ניתן השירות ותנאי זכאותן, כל אוכלוסיה בסעיף נפרד.
אופן קבלת השירות כאן יש להכניס מידע על תהליך קבלת השירות. כל שלב בהליך בסעיף נפרד.
עלות השירות יש לרשום כאן אם השירות ניתן בחינם, ואם בתשלום - מהי העלות.
חשוב לדעת כאן יש להכניס הבהרות ודגשים שחשוב לשים לב אליהם בנוגע לשירות, כל הבהרה בסעיף נפרד.
הרחבות ופרסומים מידע נוסף לאלו המעוניינים לקרוא באתרים חיצוניים. יש להכניס מימין את הקישור (כתובת האינטרנט) של המידע הרלוונטי, ומשמאל את תיאור המידע (שם המאמר, האתר בו הוא מוצג וכד'). לדוגמה: [http://issidoron.blogspot.com/2011/03/blog-post_31.html אתר משפט, זיקנה וצדק]
מקורות כאן יש לכתוב את המקורות לערך. במקרה שמדובר בחוברת או מסמך שהונפק על ידי הארגון, יש לציין את שם המסמך ושם הארגון (לדוגמה: שוויון הזדמנויות בעבודה: מדריך לעובד ולעובדת. מאת טל אמיר, נציבות שוויון הזדמנויות בעבודה). במקרה שכתבתם את הערך בעצמכם, וברצונכם לתת קרדיט לארגון בו אתם עובדים, אפשר לרשום את שמכם ושם הארגון (לדוגמה: אמתי קורן, כל-זכות).
  • שימו לב: אם מקור החומר הוא מאתרים בעלי רשיון חופשי, יש לציין את שם האתר ולהפנות למקור ממנו נלקח המידע.

טור המידע השמאלי:

כותרת הסבר והנחיות כלליות
ראו גם כאן יש להכניס הפניות לערכים בתוך מערכת כל זכות, הקשורים לשירות או לאוכלוסיה המקבלת אותו. יש להכניס את שם הערך בתוך הסוגרים המרובעים הכפולים, המקשרים לערך פנימי במערכת, כשכל קו אנכי מסמן ערך חדש ומפריד את השורה. לדוגמה: |[[הנחה בארנונה למשפחות חד הוריות]]. סדר ההפניות הוא על פי הרלוונטיות של הערכים לשירות, כאשר הערך הראשון יהיה בד"כ שם הפורטל אליו משתייך השירות.
חדשות ידיעות חדשותיות או עדכונים הקשורים לשירות ופורסמו לאחרונה. בתיבת החדשות יש להכניס מימין את הקישור לידיעה/לעדכון הרלוונטיים, ומשמאל את כותרת הידיעה או תיאור של העדכון.