מחפשים מידע?
- בדף הבית של האתר תמצאו את תחומי הזכויות הראשיים, וקישור לרשימת כל התחומים הקיימים בו.
- באתר ישנם גם מדריכים וזכותונים המרכזים מידע לאוכלוסיות ונושאים ספציפיים.
- בכל אחד מדפי האתר מופיע חלון חיפוש שבו ניתן להקליד מילות מפתח רלוונטיות.
- לפרטים נוספים כיצד להשתמש ולהתמצא באתר, ראו בהמשך דף זה.
זקוקים לסיוע אישי?
כל-זכות אינו נותן מענה לפניות אישיות. אם אתם זקוקים לסיוע או ייעוץ אישי מעבר לכתוב באתר, ישנם גופים וארגונים רבים שתוכלו להיעזר בהם.
- לקבלת ייעוץ, בכל תחום שהוא, תוכלו לפנות אל שי"ל - שירות ייעוץ לאזרח של משרד העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים, באמצעות:
- מוקד ומרכז מידע טלפוני 118
- דף הפייסבוק של שי"ל
- פנייה אל תחנות שי"ל ברחבי הארץ
סיוע לפי תחומים
- סיוע משפטי: למידע לגבי קבלת סיוע משפטי בתחומים שונים, ראו פורטל סיוע משפטי חינם או בתשלום סמלי.
- ועדות רפואיות של ביטוח לאומי: במרכזי יד מכוונת ניתן לקבל חינם סיוע והכוונה בנושאי ועדות רפואיות של המוסד לביטוח לאומי.
- תלונות: אם ברצונכם להגיש תלונה ואו לערער על החלטות של הרשויות בתחומים שונים, ניתן למצוא מידע בפורטל תלונות וערעורים.
- נושאים ספציפיים - בכל אחד מהפורטלים של כל-זכות מפורטים ארגונים וגורמי ממשל המסייעים באותו נושא, לדוגמה:
שימוש והתמצאות באתר
1 תפריט ניווט
תפריט ניווט כללי לאתר.
2 עמוד ראשי
מכל מקום באתר תוכלו לחזור לדף הראשי באמצעות לחיצה על הסמל "כל זכות" או על ידי לחיצה על כפתור תפריט הניווט ובחירה באפשרות "עמוד הבית".
3 חיפוש חופשי
בחלק המרכזי של דף הבית ובחלקו העליון של כל דף באתר ישנה חלונית חיפוש שתוכלו להקליד בה את המילים הספציפיות בנושא שאתם מחפשים מידע לגביו. מומלץ להשתמש באפשרות זו כאשר אתם מחפשים מידע על זכויות הנוגעות לאוכלוסיה מאוד ספציפית. (לדוגמה: הכשרה מקצועית להורים יחידים), או כאשר המידע משלב מספר תחומים (לדוגמה: סטודנט שיש לו הפרעת קשב). תוצאות החיפוש יופיעו בעמוד, וגלילת הדף למטה תציג את התוצאות במלואן.
ניתן למצוא את דרככם באתר גם באמצעות קטלוג נושאים (6).
4 שפות באתר
מיזם כל זכות עושה מאמצים רבים על מנת להנגיש את האתר בשפות נוספות, וכיום חלק מהזכויות מתורגמות גם לערבית ואנגלית.
קישור לבן מציין שהדף מתורגם לאותה שפה ולחיצה תעביר אתכם לעמוד המתורגם, בעוד קישור אפור מציין שעדיין לא תורגם ומעביר לדף הבית של השפה.
כמו כן, בכל אחד מהערכים שתורגמו, ישנה הפניה לערך המתורגם מתוך תיבת "ראו גם" (8).
5 אפשרויות תצוגה / נגישות
תפריט נפתח המאפשר לשנות את תצוגת האתר - למשל גודל טקסט. ראו גם מידע נוסף על נגישות האתר.
6 קטלוג נושאים
הזכויות והשירותים באתר כל זכות מרוכזים בפורטלים נושאיים, המאפשרים התמצאות קלה. בנוסף ניתן להגיע אל הזכויות בהתאם לאוכלוסיות הזכאים (לדוגמא: ניצולי שואה, אימהות חד הוריות וכדומה). לרשימת הנושאים המרכזיים, ניתן ללחוץ על כפתור "כל הזכויות" הנמצא בכל דף מימין, או לחזור לדף הבית.
אם לא מצאתם את הנושא הרלוונטי, תוכלו ללחוץ על "רשימת הנושאים המלאה" המופיעה בסוף הרשימה, או לחפש באמצעות מנוע החיפוש (3).
לחיצה על אחד הנושאים תפתח לפניכם את הפורטל העוסק באותו נושא. בפורטל תופיע לפניכם רשימה של תתי-נושאים הרלוונטים לאותו תחום. באופן זה תוכלו להתמקד במידע שמעניין אתכם, ולהקיף את מכלול הזכויות והשירותים הקשורים לאותו נושא.
7 תקציר המידע
בתיבה זו מופיע תקציר של המידע בדף. בדפי פורטלים מופיעה הקדמה לנושא.
8 נושאים קשורים
כל ערך באתר מקושר לערכים נוספים שעשויים להיות רלוונטיים לקורא, ומופיעים בתיבת "ראו גם". בתחתית תיבה זו גם מוצגים תרגומים של הערך לשפות אחרות, אם קיימים כאלו.
9 מצאתם מידע שיכול לעניין אחרים?
מתחת לתיבת התקציר (5) ובסוף כל ערך מופיע סרגל שיתוף, המציע מספר אפשרויות לשתף ולחלוק את המידע עם אנשים נוספים. באמצעות לחיצה על האייקונים תוכלו לשלוח את העמוד להדפסה, לשתף חברים באמצעות דוא"ל, ולשתף את המידע ברשתות חברתיות (פייסבוק, טוויטר וגוגל+). נשמח אם תשתפו את המידע בכל הערוצים הנוחים לכם ותעזרו לנו להפיץ את המידע הקיים באתר "כל זכות".
10 מצאתם מידע לא עדכני או לא ברור?
כל גולש יכול להתקל במצב שבו המציאות שונה מהמתואר באתר, או בהסבר שאינו ברור. במקרה כזה, נבקש מכם ללחוץ על הקישור הצעת שינוי, הנמצא בצדו השמאלי של סרגל השיתוף (9), ולפרט מהו התיקון שאתם מציעים למידע המוצג באתר.
- לאחר הלחיצה, ייפתח טופס מקוון שבו תתבקשו להסביר אלו פרטים שונים ממה שמתואר באתר, ועל סמך מה אתם מתרשמים כי קיים שוני (חוברת מידע שברשותכם, מידע שהתקבל מבעל תפקיד רשמי וכדומה). גם במקרה שקיים קישור לטופס או לאתר שאינו נפתח, מדובר במידע חשוב שנרצה לדעת.
- כל הצעת שינוי תיבחן ותיבדק באופן יסודי, ובמקרה שיידרש עדכון, נדאג לבצעו בהקדם.
- אנו מברכים על פניות מהציבור באמצעות הצעות שינוי, מפני שהן חלק חשוב ממנגנון שמירת עדכניות המידע באתר.
- אין חובה לרשום את כתובת הדוא"ל שלכם, אך אם תרשמו אותה בטופס הצעת השינוי, עורכי "כל זכות" יוכלו ליצור עמכם קשר במקרה שיהיה צורך בבירור וקבלת מידע נוסף.
- חשוב לזכור - מערכת כל זכות אינה מטפלת או מסייעת במיצוי זכויות בפועל! לשם כך אנא פנו לארגונים השונים המפורטים באתר.
11 מעוניינים לקבל הודעות על עדכונים באתר?
ניתן לפתוח חשבון באתר באמצעות "כניסה לחשבון" שמופיעה בכל הערכים למטה מימין.
- לאחר פתיחת החשבון, תוכלו לסמן כל דף שאתם מעוניינים לקבל הודעה כאשר נעשה בו עדכון. לשם כך יש ללחוץ על הכוכבית הירוקה שמשמאל לכותרת הערך ולבחור ב"מעקב".
- סימון של דף העדכונים האחרונים יאפשר מעקב אחרי עדכונים מרכזיים וערכים חדשים שנוספו לאתר.